Coquille met tabbouleh salsa en krullen van filodeeg

[box]

AMUSE / 4 PERSONEN

Coquille met tabbouleh salsa en krullen van filodeeg


15 december 2011

[/box]


[box]Coquille


Ingredienten:

8 coquilles

Filodeeg

Olijfolie

Zout en peper

Bereiding:

Coquilles voor het serveren kruiden met zout en peper en grillen in een grillpan.
Filodeeg krokant frituren en licht met zout betrooien.

[/box]



[box]Tabbouleh salsa


Ingredienten:

150 gram komkommerblokjes

150 gram rode ui blokjes

150 gram tomaten blokjes

½ theelepel zout

¼ theelepel vers gemalen zwarte peper

1 theelepel knoflook

½ theelepel Aji panca ( rode peper pasta)

3 eetlepels citroensap

3 eetlepels Yuzusap

6 eetlepels zachte olijfolie X.V.

20 gram peterselie

Bereiding:

Alle ingredienten mengen in een kom.

[/box]



[box]Serveren


Eerst de salsa, daarop de coquilles en garneren met gefrituurde filodeeg.

[/box]